Podłokietnik, czujniki cofania, dzielone siedzenie - o ile potrzebujesz. Zresztą - dzięki forum wszystko jesteś w stanie założyć później sam :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez Kenu
2)Najmocniej zastanawiam się nad tym radiem Skody. I czemu tak drogo? Przecież dobre radio z mp3 można kupić za 200-250 zł. I jeżeli już to które wybrać?
Oryginalne z drugiej ręki, albo dedykowaną chińszczyznę. Fabrycznego nie warto, a byle mp3 za 200zł wygląda paskudnie i psuje całe wnętrze pojazdu
Zamieszczone przez Kenu
3)Kolor. Myślę nad białym, bo całkiem ładnie się prezentuje i 2000 w kieszeni zostaje. Ale jak jest z odsprzedażą? Ma ktoś białą? Czy nie jest tak, że widać na niej każdy pyłek?
Za chwilę biały się zrobi niemodny i będziesz miał problem z odsprzedażą. Dla mnie to zawsze będzie synonim samochodu przedstawiciela handlowego.
Witam, ponieważ problem typu "notlauf" dopadł i mnie postanowiłem zrobić logi grup 3,8 i 11.
Proszę o jakieś sugestie, jeśli można na ich podstawie coś powiedzieć.
no to tak jesli jest tak jak mówisz i szanga pracuje płynie od jednego do drugiego ogranicznika to podmien n75 z n18 i zrób jeszcze raz logi z kazdego bloku osobno a jeszce jedno na n75 sa 3 werzyki 2 podcisnieniowe i jeden atmosferyczny idacy do filtra powietrza sprawdz czy nie jest zapchany
Ok, podmienię, posprawdzam i zobaczymy, a narazie dzięki.
[ Dodano: Sro 05 Paź, 11 06:42 ] german81, zrobiłem podmianę N 75 z N 18 i autko nie dość, że nie łapie notlaufów, to jeszcze ożyło jak nowo naczipowane. Dzięki za trafną podpowiedź, pozostaje mi kupić nowy N 75 i cieszyć się z beznotlaufowej jazdy
Komentarz